Tuesday, November 27, 2012

No title

Assalamualaikum, dimulakan dengan bismillah disudahi dengan alhamdulillah. ish, belum sudah lagi. Baru nak start story neh. Memang berabuk lah sudah blog akuh ne. Lama dah tak mengupdate story yang tak hot di sini. Apa kabar orang2 kampung semua? sihat sejahteri? Dah lama tak update sebab sekarang sibuk sangat bina mase depan. hikhikhik. (okeh! nampak gedik disitu )  Sangat rindu nak menaip dan merapu kat sini.

PART 1: Sekarang ne macam2 dah terjadi kan, sana perang sini gado, sana cerai sini baru bercinta. ish, memang takde kene mengene pun sebenarnye kes cerai dengan baru bercinta tuh. Just want to say i hate TENTERA ZIONIS, diatas kekejaman mereka terhadap orang islam di GAZA. Akuh takkan dapat bayangkan kalau akuh yang ada dekat sane, bangon subuh je bunyi bom langsung tak dapat nak rasa aman, tak kira malam ke petang ke. hurm. Hanya allah yang tahu apa perasaan mereka. Akuh doakan mereka disana semua di rahmati, selamat dan aku percaya allah angkat kan darjat orang2 yang mati syahid kat sana. In shaa allahamin.



                                                            Stolen dari En. Google


PART 2:  Harine aku rasa tak sihat sangat tapi digagahkan jugak! yeah saya seorang yang gagah perkasa. (gagah lah sangat kann. ) Misi akuh . makan. makan. makan dan makan lagi. Sekarang haa. hamek ko. pipi dah macam hape, muke da lebar. Di sebabkan saya suka makan makan makan makan. Bangon pagi je hanya yang ada dalam kepala hotak neh makan laa cyda makan laaaa . Sambil buat2 muke lapar walhal da makan da tadi. Aish, kawal nafsu makan sebelum jadi lebih parah parah dan parah lagi. okeng. sekian.





2 bebelan:

Hak Milik Cik Cyda Ramli