Wednesday, November 2, 2011

Berjalan-2 dengan budak kecik!

Hye!Semalam aku hang out dengan kawan aku yang kecik molek ne. Masing-2 lepaskan bosan so, keluar jejalan selagi termampu nak jalan. haha. Cadang nak tengok wayang tapi hampeh je, cerita semua nya tak memberansangkan. haha. Agak-2 tengok cerita bosan je kiteorang pun bla lah, yela takkan nak bazir duit tengok cerita yang tah pape tah. haha. Kata kawan aku cerita apa tengok-2 tu lagi cam hampeh. hurm. aku kalau dengar macam tu aku pun tak kuasa lah tengok pelakon dia pun dah rasa macam tak besh. Then kitaorang pun jejalan la, sebelum tu isi perut yang kekosongan dekat mcd yang berhampiran. Dan time tu lah dak kecik ne ambil gambar aku, memang hampeh dan yang macam hampeh da di delete. hehe. Tak suke gambar candid! haha.

Muke tengah lapa ne. aish.


eee. orang nak mkn lah. nsib bek tak nampak tau!


Nasib baek dye mengaku ambil gambar aku senyap-2. Hampeh tol ingat die tengah maen mesej tapi rupanye snap dekat aku. uish. sabar je la. Nasib baek tak kene sekeh budak pendek ne. haha. Lepas je memakan kiteorang jejalan sampai penat. haha. Dah penat baru nak berhenti. hehe. Sambil jejalan kiteorang pun pose-2 lah. Nak amek gambar berdua takde sape nak ambilkan nak minta tolong orang kami segan lorh. huhu. 


Ini lah budak kecik yg aku maksudkan. cOmel kan. :)

Nak jugak! haha

haha. candid. cam mak nenek!

candid lagi. adush! tengah seronok layan anak kucing yg cute :)

alo-2 comey r 2. huhu

Okeylah ne ajalah gambar-2 kami berdua. hehe. Yang penting kami dapat menghilangkan bosan. hehe. Memang rasa penat gila. Ape pun kredit to budak kecik ne sebab sudi bawak aku jejalan. thnx yunx :)
Sekian.

4 bebelan:

  1. salam singgah dan follow.follow saya juga ye=)www.ottantiffsolution.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wasalam.thnx singgah n follow.wokey :)

    ReplyDelete
  3. Happening blog.. :)
    i'm bw.. :) follow you.. ;)
    Follow juga kalau senang k.. :D
    balqiszulkifli-htd12.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hehe..thanx.. :)
    thnx singgah cni k..
    orite mesti follow..hehe :)

    ReplyDelete

Hak Milik Cik Cyda Ramli